Zákaznícky orientované řízení firmy - metrika - Malach, Jakub
Vzťah so zákazníkom ako dlhodobé aktívum podniku. Meranie hodnoty vzťahov so zákazníkmi. Customer lifetime value (CLV) - súčasná hodnota ziskov, ktoré plynú zo vťahu so zákazníkom po dobu existencie vzťahu. Vzorec na stanovenie CLV. Orientácia na rast miery retencie (udržania) zákazníka a na rast miery ziskovej marže.