Reinžiniering v podmienkach strojárenského podniku - Drábik, Ladislav
Priebeh transformačných zmien priemyselných podnikov na Slovensku v dôsledku vonkajších vplyvov. Súčasný stav strojárenstva na Slovensku. Zásadné problémy tzv. domácich spoločností. Schéma podnikateľského procesu, ktorý je predmetom reinžinieringu. Výber firemných procesov pre reinžiniering. Uskutočnenie transformácie spoločnosti.