Jak pracují poradci generálních ředitelů - Nadler, David A.
Odlišnosti pozície generálneho riaditeľa od ostatných manažérov. Úloha poradcu generálneho riaditeľa a dilemy, do ktorých sa počas vykonávania funkcie môže dostať. Ku komu byť lojálny. Informácie od zamestnancov a ich sprostredkovanie generálnemu riaditeľovi. Hodnotiaca dilema - hodnotenie ľudí.