Ako podnikať
Z obsahu: Informácie unikajú pre slabú lojalitu i korupciu. Zatiaľ iba zmluvy, ktoré chcú len postrašiť. Zamestnanecké zmluvy o zákaze konkurencie. Efektívny predajca - dodávateľa už máme.