Spotrebiteľské správanie a špecifiká obchodného trhu SR - Lieskovská, Vanda, 1961-
Spotrebiteľské správanie a potreba jeho poznania. Špecifiká obchodného trhu SR a spotrebiteľ. Zmeny spotrebiteľského správania sa. Prehľad priemernej predajnej plochy.