Sebavedomý šampión druhých miest - Marčan, Peter
Česká energetická spoločnosť ČEZ si buduje pozície v juhovýchodnej Európe, ale myslí aj na Slovensko. Úspešná akvizičná cesta v zahraničí. Dohoda o kúpe dvoch tepelných elektrární v Poľsku. Možnosti na Balkáne. Investície ČEZ do akvizícií v juhovýchodnej Európe. Diametrálne odlišný vývoj českej a slovenskej energetiky. ČEZ považuje Slovensko za dôležitý trh.