Nehmotný majetok v účtovníctve podnikateľských subjektov - Baštincová, Anna
Obsahové vymedzenie nehmotného majetku podľa medzinárodného účtovného štandardu (IAS) 38 - Nehmotný majetok. Nehmotný majetok podľa slovenskej právnej úpravy. Oceňovanie nehmotného majetku. Dodatočné náklady vynaložené na nehmotný majetok. Odpisovanie - amortizácia nehmotného majetku. Rozdiely vyplývajúce z IAS 38 Nehmotný majetok a slovenskej právnej úpravy, ktoré sa týkajú nehmotného majetku.