Miesto a možnosti využitia internetu v rozvoji podnikov a firiem - Čarnický, Štefan
Vývoj a súčasný stav rozvoja informačných systémov podnikov. Miesto internetu a jeho vplyv na vznik rozšíreného modelu informačných systémov podnikov. Vzťahy podniku podporované internetom. Rozšírený model podnikového informačného systému. Nové oblasti informačných systémov podnikov vytvorené využívaním internetu. Riadenie vzťahov so zákazníkmi (Customer Relationship Management - CRM). Riadenie dodávateľského reťazca (Supply Chain Management - SCM). Manažérsky informačný systém (MIS) pre vrcholový manažment. Skúsenosti európskych malých a stredných podnikov pri využívaní internetu. Možnosti efektívneho využitia internetu v rozvoji podnikov a firiem.