Konkurz a reštrukturalizácia - nová zákonná úprava - Vajdová, Iveta
Nový zákon č. 7/2005 Z.z. o konkurze a reštrukturalizácii a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov prináša reštrukturalizáciu, ktorou sa bude na rozdiel od doterajšej úpravy vyrovnania riešiť ekonomické ozdravovanie dlžníka v inom a širšom rozsahu. Samotný reštrukturalizačný plán sa bude vypracovávať až po povolení reštrukturalizácie.