Dôsledky členstva v Európskej únii pre slovenskú hospodársku diplomaciu - Csabay, Marek
Hospodárska diplomacia SR po vstupe do EÚ, europeizácia. Závery vyplývajúce z členstva v EÚ pre oblasť vonkajších ekonomických vzťahov. Prínosy a rizika členstva SR v EÚ pre hospodársku diplomaciu. Smery pôsobenia slovenskej hospodárskej diplomacie.