Blížime sa k euru
Úloha bánk a finančného sektora pri zavedení eura v SR. Obdobie duálneho obehu. Vplyv zavedenia eura na účty a úrokové sadzby. Úprava právnych predpisov a finančných informačných systémov. Duálne oceňovanie a ochrana spotrebiteľa. Prispôsobenie sa podnikateľskej sféry k novým pravidlám účtovania a výkazníctva v euromene.