Perspektívy rozvoja vzťahov medzi Ukrajinou a Európskou úniou a ekonomická situácia na Ukrajine - Greššová, Mária
Napriek pozitívnym výsledkom, ktoré priniesla "oranžová revolúcia" a následné zvolenie V. Juščenka za nového ukrajinského prezidenta, cesta do Európy bude pre Ukrajinu ešte dlhá a namáhavá. Dialóg o perspektívach spolupráce Ukrajiny a EÚ. Dve možné cesty pre Ukrajinu.