Aktuálne zmeny v medzinárodných štandardoch pre finančné vykazovanie - Mokošová, Daša, 1979-
Informácia o novelizáciách a nových štandardoch a interpretáciách, ktoré od 1.1. 2006 nadobúdajú plnú účinnosť. IFRS 6 Prieskum a ohodnocovanie nerastných ložísk. IFRIC 4 Určenie, či zmluva obsahuje lízing. Novelizácia IAS 39 Finančné nástroje: vykazovanie a oceňovanie.