Modelová zmluva OECD a jej vplyv na zdanenie príjmov v SR - Borčíková, Jana
Pokračovanie príspevku o modelovej zmluve OECD a jej vplyvu na zdanenie príjmov v Slovenskej republike. Zdaňovanie príjmov z investovaného kapitálu. Ilustračné príklady.