Blížime sa k euru
1. január 2009 stanovený na deň prechodu na spoločnú európsku menu ( deň E). Prepočítavanie koruny na euro na základe konverzného kurzu. Zavedenie eura bez vplyvu na platnosť zmlúv a iných právnych nástrojov. Kontrola vývoja cien. Udržanie cenovej stability aj v dodávateľsko-odberateľských vzťahoch. Prispôsobenie informačných systémov na vlastné náklady subjektov.