Kvalitativní změna v indicko-činských vztazích - Drieschová, Alena
Historický pohľad na indicko-čínske vzťahy. Dynamický nárast indicko-čínskeho obchodu.Bezpečnostné obavy ovplyvňujúce hospodársku spoluprácu. Spolupráca v medzinárodnej politike. Hraničné spory. Obavy Indie z čínskej sily.