ATM jako marketingový kanál - Mastný, Šimon
Nové možnosti, ktoré pononúkajú moderné automay (ATM). bankomaty ako marketingový reklamný kanál. Príklady reklamy v bankomatoch.Trendy reklamného využívania bankomatov.