Poštovní banky využívají brazilští indiáni i evropští byznysmeni - Dolanská, Vlasta
Poštovné banky a poštovné sporiteľne vo svete. Jednotlivé faktory, ktorými sa odlišujú poštové banky v regiónoch Európy a Severnej Ameriky. Konkrétny pohľad na fungovanie poštovných bánk - príklad Dutch Postbanka alebo Deutsche Postbank. Poštovné bankovníctvo v Českej republike.