Řízení rizik je stále více automatizováno
Celosvetovo budujú bankové inštitúcie komplexné riešenie riadenia rizík a nesústreďujú sa len na dodržiavanie minimálnych štandardov regulatórnych požiadaviek ako sú Bazilej II alebo zákon Sarbanes-Oxley. Zvyšovanie automatizácie riadenia rizík. Získavanie informácií o stratégii riadenia rizík a riadení referenčných dáti a plánovaní investícií vo finančných inštitúciách. Trendy v riadení rizík a dát. Rozvoj riadenia referenčných dát.