Podvody jako realita bankovního světa - Včalová, Simona
Riadenie rizík v bankovom sektore. Detekcia a prevencia podvodov. Práca na prevencii a zamedzení podvodov v bankách. Technológia správy dát a zavádzanie sofistikovanej prediktívnej analytiky vrátane flexibilnej platformy pre riešenie podvodov. Nová generácia podvodov.