Makroekonomická politika státu v průběhu transformace v České republice - Žďárek, Václav
Fiškálna a monetárna politika do vzniku samostatnej ČR. Vývoj fiškálnej politiky. Vybrané metodologické aspekty fiškálnej politiky. Pokusy o reformu fiškálnej politiky. Menová politika. Obdobie vývoja do menovej krízy (1993-1997). Fáza po menovej turbulencii - cieľovanie inflácie.