Veterné elektrárne a ich budúcnosť
Slnko a vietor ako alternatívne zdroje energie. Využívanie veternej energie, ktorá nemá negatívny dosah na zdravie ľudí a na životné prostredie. Dánsko - prvá krajina, kde sa veterná energia začala využívať. Zvýšený záujem o veternú energiu počas ropnej krízy v sedemdesiatych rokoch. Veterná energia pre obce a rodinné domy.