Počítačová kriminalita - Bružeňák, Daniel
Základné ciele a metódy počítačovej kriminality. Ochrana audiovizuálnych nosičov - ciele útokov a právne súvislosti. Ochrana software-ciele útokov a právne súvislosti. Ochrana pred útokom na IT systém. Ochrana pred nevyžiadanými informáciami - spammingom.