Budúcnosť komunikácie je v IP telefónii
Telefonovanie cez internet - IP telefónia. Prenášanie údajov prostredníctvom telefónu. Zobrazenie informácií na displeji telefónu. Použitie telefónov ako multimediálnych terminálov. Využitie IP telefónov v cestovnom ruchu a v zdravotníctve. Vplyv IP telefónie na prosperitu spoločnosti.