Protichodnosť záujmov a ich riešenie reforma štrukturálnej politiky Európskej únie v podmienkach rozšírenia (3) - Lebiedzik, Marian
Aktuálna otázka finančného zabezpečenia štrukturálnej politiky v budúcnosti. Štyri pracovné varianty. Prioritné ciele - 1. konvergencia, 2. regionálna konkurencieschopnosť a zamestnanosť, 3. európska územná spolupráca. Veľkosť a rozdelenie finančných zdrojov. Pokračovanie.