Čína: iná ako čokoľvek, čo ste kedy videli - Navrátil, Martin
Čína - krajina, kde všetko musí byť najkrajšie, najväčšie a najmajestátnejšie. Šanghaj - mesto, ktoré čoskoro bude najväčším na svete. Najmodernejšia štvrť Šanghaja - Pudong. Trochu iný socializmus. Zvláštna filozofia Číňanov - nestratiť tvár. Veľký vodca Mao Ce-tung. Turisti stále atrakciou.