Štartovací kapitál do života - Chvojka, Milan
Výber vhodného produktu na sporenie pre dieťa. Detská vkladná knižka ako najkonzervatívnejší spôsob sporenia pre deti. Výhody stavebného sporenia. Investície do podielových fondov. Poistenie pre deti.