Prospects of trade relations between APT-EAFTA and the European Union - Ho Thi Thu Hoa
Perspektívy obchodných vzťahov medzi Združením národov juhovýchodnej Ázie plus tri (APT), Zónou voľného obchodu Juhovýchodnej Ázie (EAFTA) a Európskou úniou. Kooperatívny rámec APT-ASEAN plus tri, do ktorého sa zapojili krajiny ASEAN-u, Čína, Japonsko a Južná Kórea, nadobúda inštitucionálny charakter, čo bude mať v budúcnosti veľký význam pre regionálny a medzinárodný hospodársky rozvoj.