Ako podnikať
Z obsahu: Popredajné služby kompenzujú klesajúce marže klasických produktov. Efektívny predajca - chcem sa poradiť. Ako správne podať daňové priznanie. Daňové priznania 2005 (fyzické osoby). Kto podáva daňové priznanie. Ako správne vyplniť formulár. Dokedy možno podať opravu daňového priznania.