Trendy v inovačnej výkonnosti a inovačnej politike: Európska únia a Slovensko - Gabrielová, Herta
Detailný obraz o pozícii Slovenska v porovnaní s európskymi krajinami, tak ako to vyplýva zo zisťovaní Európskej únie o inovačných aktivitách vykonávaných pravidelne ročne v nadväznosti na prijatie lisabonskej stratégie v roku 2000. Medzinárodné porovnanie inovačnej výkonnosti.Trendy v európskej inovačnej politike. Indikátory inovačnej výkonnosti v oblasti nových poznatkov a ľudských zdrojov. Inovačná politika Slovenska.