Teoretické a praktické problémy ekonomického rastu a cyklického vývoja ekonomiky SR po vstupe do EÚ - Hontyová, Kajetána
Informácia o cieľoch medzinárodnej vedeckej konferencie: Teoretické a praktické problémy ekonomického rastu a cyklického vývoja SR po vstupe do EÚ, ktorá sa konala v dňoch 3. - 4. novembra 2005 na pôde Ekonomickej univerzity NHF, Katedry ekonomickej teórie.