Štátne cenné papiere a obchodovanie s nimi v podmienkach SR - Pilch, Ctibor, 1957-
Operácie, ktoré sa uskutočňujú na sekundárnom trhu krátkodobých cenných papierov. Ilustračný príklad pre použitie REPO obchodu.