Právo záložného veriteľa nakladať s kolaterálom - Baláž, Peter
Právne aspekty použitia kolaterálu a následné vyrovnanie medzi zabezpečujúcou osobou a zabezpečeným veriteľom. Použitie kolaterálu. Spôsob a rozsah použitia. Oslobodenie použitého kolaterálu od záložného práva. Zabezpečovací prevod a repo obchod. Vyrovnanie po použití kolaterálu. Vrátenie rovnocenného kolaterálu. Započítanie. Použitie rovnocenného kolaterálu na vyrovnanie.