Walter Wolfgang Heller ekonomická teória v službách hospodárskej politiky - Iša, Ján
Walter W. Heller bol uznávanou autoritou v oblasti verejných financií. Jeho najvýznamnejším prínosom bolo prenášanie nových výsledkov ekonomickej vedy do hospodársko-politickej praxe. Stručný životopis. Najvýznamnejšie diela - Nové horizonty politickej ekonómie, Menová politika verzus fiškálna politika, V čom má ekonómia pravdu?