Nemotivovaný je bývalý zamestnanec - Brezovský, Jozef
Kedy vzniká fluktuácia. Čo môže byť motivátorom - benefity, ktoré zvyšujú motiváciu zamestnanca. Budúcnosť posunie mzdy do úzadia, prednosť dostane kariérny rast, zaujímavá pracovná náplň, či zodpovednosť priradená ku konkrétnej pozícii. Dôležité je aj nastavenie odmeňovania tak, aby stabilizovalo zamestnancov.