Institucionální vědecký kapitál a individuální výkonnost ekonomů v ČR - Turnovec, František
Výsledky štúdie publikačných a citačných ukazovateľov ekonómov a ekonomických inštitúcií v ČR za obdobie 1994-2003. Porovnanie objektívne merateľného vedeckého potenciálu ekonomických inštitúcií podľa toho, ako sú vedecké výsledky ich pracovníkov reflektované medzinárodným akademickým trhom. Popis metodiky merania a definovanie základných používaných pojmov. Závery z výsledkov štúdie.