Stav ekonomickej vedy na Slovensku - Ciaian, Pavel
Zhodnotenie kvality univerzít, ktoré poskytujú ekonomické vzdelávanie a výskumných ústavov, ktoré sa zaoberajú ekonomickým výskumom, na základe publikačnej činnosti (1990-2004). Porovnanie úrovne slovenského ekonomického výskumu s okolitými štátmi a so svetovým štandardom. Metodické postupy na hodnotenie kvality univerzít a výskumných pracovísk.