Obchodní terminologie - otázka unifikace - Klapalová, Alena
Nčrtnutie zložitej situácie v dorozumievaní sa vedeckej komunity ekonómov na príklade jedného pojmu, ktorým je "hodnota". Definície pojmu hodnota a ich vypovedacia schopnosť. Ukážky definícií z encyklopédií a slovníkov. Poňatie hodnoty a iných pojmov z oblasti obchodu ako ich vnímajú jednotliví renomovaní ekonómovia.