Fraška ? - Hinková-Dibarborová, Andrea
Novela zákona o potravinách. Maximálna výška pokuty bola zvýšená z 1 na 50 miliónov korún. Novela, ktorú vláda SR schválila 18. 1. 2006 obsahuje aj ustanovenie trikrát a dosť. Novela nevyvolá väčšiu snahu.