Odborná a marketingová terminológia v telekomunikačnom odvetví SR - Krajcer, Ivan
Búrlivý rast a internacionalizácia telekomunikačného prostredia prináša na Slovensko svoj vlastný know how. Transformácia know how obsahuje bohatú odbornú terminológiu obsahujúcu termíny pochádzajúce z anglického jazyka. Prezentácia vybraných najfrekventovanejších termínov zo základnej telekomunikačnej terminológie.