Manažment skupín výrobkov a iné preklady odborných pojmov - Oreský, Milan, 1956-
Vyjadrenie stanoviska autora k unifikácii terminológie, k terminologickým inštitúciám. Vyslovenie tézy o prekladoch odborných termínov a prezentácia návrhov na preklady niektorých anglických termínov z oblasti obchodu. Pojmy - manažment skupín výrobkov (category management), odľahlá predajňa, špecializovaná diskontná predajňa a iné pojmy.