Osnovnyje tipy ukrainskich magazinov v uslovijach tranzitivnoj ekonomiky - Reshetnikova, Iryna L.
Charakteristika a definovanie pätnásť najviac frekventovaných typov predajní maloobchodu na Ukrajine. Preprofilovanie veľkej časti pôvodných typov predajní na moderné typy s parametrami, ktorú sú vlastné európskym trhom.