Ruské distribučné kanály v podmienkach globalizácie svetovej ekonomiky - Sejfullaeva, Maisa E.
Termíny pôvodnej ruskej odbornej terminológie z oblasti obchodu. Termíny prevzaté z angličtiny prispôsobené ruskému jazyku.