Obchodný marketing vs. marketing obchodu - čo je čo? - Štajgár, Róbert
Výklad pojmov obchodný marketing a marketing obchodu. Zo záverov vyplýva, že obchodný marketing je spojený s odbytom výroby a ide o odbytovú politiku priemyselného podniku. Marketing obchodu predstavuje rozsiahly a komplexný sumár metód a postupov špecifických pre obchodné firmy s cieľom čo najlepšie realizovať ich primárnu funkciu - tvorbu sortimentu.