K niektorým terminologickým pojmom v okruhu práce ... - Štofilová, Jana
Problematika používania vybraných pojmov z oblasti riadenia ľudských zdrojov, ktoré vyvolávajú polemiku o ich správnom používaní, resp. stupni príbuznosti/totožnosti.