Zákon o zdravotnom poistení - Matlák, Ján
Úplné znenie zákona č. 580/2004 Z.z. o zdravotnom poistení a o zmene a doplnení zákona č. 95/2002 Z.z. o poisťovníctve a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení zákona č. 718/2004 Z.z., zákona č. 305/2005 Z.z., zákona č. 352/2005 Z.z. (úplné znenie vyhlásené zákonom č. 459/2005 Z.z.) a zákona č. 660/2005 Z.z. Komentár k zákonu o zdravotnom poistení, ktorý nadobudol účinnosť 1.1.2005 okrem § 25 ods. 1 písm.c), ktorý nadobudol účinnosť 1.1.2006.