Zákon o službách zamestnanosti - Janušová, Mária
Úplné znenie zákona č. 5/2004 Z.z o službách zamestnanosti a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení zákona č. 191/2004 Z.z., zákona č.365/2004 Z.z., zákona č.585/2004 Z.z., zákona č. 614/2004 Z.z., zákona č.1/2005 Z.z., zákona č. 82/2005 Z.z., zákona č. 528/2005 Z.z. a zákona č. 573/2005 Z.z. Komentár k uvedenému zákonu, ktorý je právnym základom na vytvorenie systému služieb zamestnanosti, ktorý motivuje jednotlivcov nájsť a udržať si zamestnanie a byť aktívnym riešiteľom svojej sociálnej situácie.