Európsky poisťovací výbor - Littvová, Zuzana
Poisťovníctvo je významnou časťou ekonomického potenciálu všetkých vyspelých krajín. Prosperita a rast poisťovacieho sektora úzko súvisí s celkovým hospodárskym vývojom jednotlivých štátov a kontinentov. Jednotný poisťovací trh a jeho princípy. Európsky poisťovací výbor -CEA (1953). Členstvo, organizačná štruktúra, činnosť CEA.