Prudko horľavá investícia - Vanko, Samuel
Zázrak menom zápalka. Dejiny zápaliek. Vynálezcovia zápaliek a patenty. Pôvodné a súčasné obaly zápaliek. Historické zápalkové škatuľky. Slovenský "zápalkový priemysel". Hodnota zápaliek a faktory, ktoré vplývajú na ich cenu.