Menové krízy (empíria a teória) - Gonda, Vladimír
Recenzia na publikáciu M. Helíska: Měnové krize (empirie a teorie). Recenzovaná publikácia je venovaná aktuálnej problematike menových kríz. Charakteristika najvýznamnejších menových kríz za posledných 15 rokov. Príčiny vzniku kríz. Teoretické modely menových kríz. Dôsledky menových kríz. Predvídanie a prevencia kríz. Menová minikríza v ČR r. 1997.